Met de Net Captain Server wordt het volledige interne netwerk automatisch en continue onderzocht op kwetsbaarheden. De resultaten van de scans worden weergegeven in een overzichtelijk en intuïtief dashboard voor optimale controle.

CyberAnt heeft afhankelijk van de eisen en wensen 3 verschillende oplossingen:

  • Essential: De essentiële basis om de meest voorkomende kwetsbaarheden te detecteren.
  • Professional: Detecteert alle kwetsbaarheden in systemen en applicaties.
  • Enterprise: De beste oplossing voor grote organisaties met zelf ontwikkelde software.
Essential
Professional
Enterprise
Maximaal aantal systemen
50*
50*
100*
On premise oplossing
Geautomatiseerd scannen
Managementrapportage
Netwerk beveiligingslekken
Encryptie checks
Configuratie checks
Webapplicatie beveiligingslekken
Open source scanners
Industrie standaard scanners
False positive reductie
Aanvullende informatie en advies
Lokale beveiligingslekken (credentialed scan)
Virus/Malware detectie
Get Help dienst
Geavanceerde web beveiligingslekken
Meerdere scan engines
Maatwerk mogelijk

* Licentie kan uitgebreid worden in pakketten van 10 systemen. Voor grote hoeveelheden servers kunnen aanvullende scan engines nodig zijn.

CyberAnt Net Captain wordt geleverd met een virtuele CyberAnt SecurityServer en het CyberAnt-dashboard. Net Captain is gebaseerd op een maandelijks abonnement. De minimale abonnementslengte is 1 jaar, na de minimale abonnementslengte kan het abonnement maandelijks worden opgezegd. De Fysieke CyberAnt SecurityServer is een 1U rackserver.

Installatie

Daarnaast rekent CyberAnt éénmalig installatiekosten voor de installatie en configuratie van Net Captain. Hierdoor bent u verzekerd van een optimale werking van het product. Na installatie en configuratie wordt de eerste scan gezamenlijk uitgevoerd. De resultaten worden vervolgens met u geanalyseerd en besproken.

Proof of Value

CyberAnt biedt ook een Proof of Value aan. Tijdens deze Proof of Value heeft u 14 dagen de mogelijkheid om het product uit te proberen. Gedurende deze periode wordt u begeleid met de installatie en configuratie. Na installatie en configuratie wordt de eerste scan gezamenlijk uitgevoerd. De resultaten worden met u geanalyseerd en besproken. Besluit u om het product te blijven gebruiken, dan vervallen de eenmalige installatiekosten.