Het team van CyberAnt bestaat uit gecertificeerde cybersecurity experts en ethisch hackers met jarenlange ervaring in het uitvoeren van beveiligingsonderzoeken en kwetsbaarhedenscans bij de meest uiteenlopende organisaties. Op basis van deze opgedane kennis zijn de producten van CyberAnt ontwikkeld. CyberAnt helpt bij het detecteren, beheren en oplossen van kwetsbaarheden in interne en externe netwerken.
 
Informatiebeveiliging is cruciaal voor de waarborging van de diensten van CyberAnt. Met strikte maatregelen zorgt CyberAnt dat risico’s op dit gebied worden geminimaliseerd. CyberAnt is sinds april 2018 officieel ISO27001, ISO9001 en NEN7510 gecertificeerd. Hiermee voldoet CyberAnt aan de internationale norm voor informatiebeveiliging. De scope van het certificaat is: “Ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden van en consultancy op (online) automated vulnerability management software”.

CyberAnt staat voor

Kwaliteit
De beste scanners en tools in één oplossing.

Optimalisatie
De beste prestaties.

Gemak
Geen configuratie nodig.

Overzichtelijk
Eén centraal dashboard.

Begrijpelijk
Advies op maat.

Betaalbaar
Vast bedrag per maand.

Ontzorgt
Focus op resultaat.

 

Management


Michiel Koopman

Jordy Kersten

John de Kroon
Adviseur
Uitvoerend Directeur
Technisch Directeur
Michiel is een ervaren ondernemer en investeerder. Zijn ervaring ligt in het opzetten en uitbouwen van succesvolle ondernemingen. In CyberAnt is hij adviseur en vertegenwoordigt hij de investeerders achter CyberAnt.
Jordy (CISSP CEH ESCA OSCP OSWP eCPPT eWPT CISM) heeft veel kennis en ervaring in het security vakgebied. In combinatie met zijn continue motivatie om door te leren maakt hem een sterke specialist. Zijn diepgaande kennis, verschillende certificeringen en meerjarige praktijkervaring maakt hem tot een allround security professional die zowel van de technische kant als van de organisatorische kant kennis heeft.
John weet techniek naar zijn hand te zetten. Met zijn jarenlange ervaring als zowel ontwikkelaar als security specialist, o.a. in het hackersteam van Rabobank, weet hij als geen ander hoe moderne techniek in elkaar steekt. Door zijn organisatiekennis is hij in staat om de verbindende factor te zijn tussen organisaties en techniek. John heeft een sterke wil en zijn doorzettingsvermogen is kenmerkt hem.